De Brug - DSOV 8-1 (2-1)

18 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

1-1 Remco Meerstra

Gele kaart: Jeffrey den Butter. Rode kaart: Kasper Faas

“De Brug versloeg vorige week verrassend koploper Alliance, dus wij gingen vandaag naar De Brug met het idee ‘laten wij ook eens proberen gek te doen”, vertelde Sjaak van den Boogaard, die inviel voor Stephan Spruijt die zich had moeten afmelden met een rugblessure. Spruijt hoopt snel weer van zijn rugprobleem af te zijn: vrijdag gaat hij trouwen. “De eerste helft ging gelijk op, De Brug kwam op voorsprong maar na de 1-1 van Remco Meerstra kwam DSOV beter in de wedstrijd. We dicteerden zelfs het spel totdat Kasper Faas om voor mij onbegrijpelijke redenen de rode kaart kreeg. Kasper zette een sliding in met twee tegenstanders in de buurt die geen van beiden ten val kwamen. Hoe de scheidsrechter erbij kwam om de rode kaart te trekken is mij echt een raadsel. Helemaal omdat het een jongen betreft die nog nooit een kaart had gekregen. Hoe dan ook, vlak voor rust werd het 2-1 en vlak na rust 3-1. Met tien man is het al lastig voetballen maar vandaag was er geen redden meer aan. Er zat weinig lijn meer in bij ons en De Brug kon zich helemaal uitleven. Een verdiende overwinning voor de tegenstander, toch weet ik zeker dat er nog genoeg te halen is voor DSOV.