18 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

SV ‘35 - Kagia 1-1 (0-1)

0-1 Rutger Goudriaan

Géén kaarten

“Honderd procent zeker dat we vandaag drie punten wilden pakken”, stelde Jimmy Simons zonder twijfel. “Zeker weten dat we vandaag twee punten hebben laten liggen. SV ‘35 is van het kaliber Hazerswoudse Boys, we hebben het alleen niet kunnen waarmaken en dat is een beroerd gevoel. We begonnen heel goed, we creëerden veel en het positiespel was zonder meer goed. Aanvallend heeft SV ‘35 bijna niets gecreëerd, alleen uit dode spelmomenten. Zij wilden van achter uit opbouwen maar wij zaten daar steeds goed bij. Voor rust hebben we zeker vier honderd procent kansen gehad maar we lopen op dit moment iets van één op zes of één op zeven, en dan ben ik nog vrij schappelijk. Pas in de 41e minuut kwamen we op 0-1 toen Rutger Goudriaan een vrije trap van Luke Janzen bij de tweede paal binnenkopte. Na rust hetzelfde spelbeeld. SV ‘35 zit krap in de spelers en bij iedere ingespeelde bal maakten zij wel een overtreding. De scheidsrechter gaf maar twee keer geel waar ik misschien wel vier keer rood heb gezien. Tot overmaat van ramp kwam bij een van de spaarzame voorzetten van SV ‘35 de bal ongelukkig tegen de hand van een van onze verdedigers. De bal ging op de stip en zo werd het 1-1. We hebben nog kansen gehad op de winnende goal, in de laatste minuut stond er twaalf man op de doellijn, tot vier keer toe wilde hij er niet in.”