Magic Moments voor magische momenten

25 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Het begon allemaal als een soort hobby naast een reguliere baan. Maar inmiddels is de hobby zelf uitgegroeid tot een echte baan. En zijn beiden inwoner van Hoofddorp, samen hebben ze de afgelopen jaren al heel wat dagen en nachten doorgebracht in het buitenland. Of om kennis op te doen over nieuwe goocheltrucs, of om hun kennis en ervaring ten toon te spreiden voor een enthousiast publiek. Hun namen zijn Henk en Maritska Romeijn. Maar op hun visitekaartje prijkt een heel andere naam: Magic Moments & Special Effects. En dat is ook precies wat hun publiek krijgt voorgeschoteld.

Henk Romeijn en Maritska vormen al jaren een hecht theaterduo. Henk verbaast iedereen met zijn vingervlugheid en de wijze waarop hij zaken laat verdwijnen en verschijnen. Maritska zorgt voor de lach en de traan.

“Samen slagen wij er iedere keer weer in”, aldus Maritska, “om voor elke doelgroep een passend programma samen te stellen. Table magic bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje, kindergoochelen voor de jongsten, een workshop goochelen, een feestelijke opening, de onthulling van een nieuwe bedrijfsnaam, beursactiviteiten, kinderschmink, effecten met vuurwerk, een speciaal seniorenprogramma met of zonder muzikale omlijsting, of een speciaal programma voor gehandicapten. En speciaal voor deze tijd van het jaar: een feest rondom Sinterklaas, Kerst of Nieuwjaar.

“We passen elk programma aan aan het denkniveau, de leeftijd en mobiliteit van onze toeschouwers. Daardoor kan iedereen, van jong tot oud, mobiel of mensen met een beperking, meedoen en meegenieten”, aldus Henk en Maritska.

Hoe die toeschouwers dat waarderen blijkt uit de website www.henkromeijn.nl/gastenboek. Daar staan vele enthousiaste reacties over de diverse optredens in binnen- en buitenland. Bij buitenland gaat het onder andere om Thailand en Vietnam waar beiden op uitnodiging gaan optreden voor kinderen, ouderen en feestjes aan huis. “De afwisseling is soms enorm. Zo sta je voor een optreden in Heliomare, zo sta je in een opvangkliniek voor kinderen met aids. De andere dag doe je een bedrijfsfeest voor Cartier.”

Meer informatie: (023) 563 61 79 of info@henkromeijn.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie