Overweldigende belangstelling Bruidsbeurs bij hotel De Beurs

1 november 2007 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Hotel De Beurs organiseerde afgelopen zondag, in samenwerking met een groot aantal bedrijven uit de regio, een Bruidsbeurs. Bedrijfsleidster Monique Oostwaarder van De Beurs is razend enthousiast over dit evenement. Monique: “ Het was fantastisch en we hebben over de hele dag tussen 11 en 18 uur meer dan 300 bezoekers mogen verwelkomen. Bij vertrek vroegen de meeste bezoekers of dit niet een jaarlijks terugkerend evenement zou kunnen worden en voorlopig hebben wij besloten, dat dit in 2008, ook weer in de maand oktober, gaat plaatsvinden.

Er was van alles te zien op onder andere het gebied van een te kiezen feestlocatie, trouwringen, drukwerk, fotografie, bloemen, etc. Ook hebben wij, in samenwerking met Natasja Langelaar van de Witte Swaen Bruidstyling uit Hoofddorp een modeshow gehouden met de mooiste bruidsmode, terwijl zij ook een presentatie heeft verzorgd van gala-kleding. De entree was gratis en wij hebben een heel gemengd publiek vanuit de regio mogen begroeten op deze Bruidsbeurs. Wij zijn verder erg te spreken over de respons, die we hebben gekregen naar aanleiding van het gericht verspreiden van flyers en het plaatsen van een advertentie in de Hoofddorpse Courant”

Naast organisator hotel De Beurs aan de Kruisweg 1007 te Hoofddorp waren verder onder andere van de partij: Roka Fashion uit Haarlem, De Rustende Jager catering uit Nieuw-Vennep, een nagelstudio uit Badhoevedorp en een bedrijf met trouwauto’s. Uit Hoofddorp waren de volgende bedrijven aanwezig: Spaarnaaij Juweliers, Hieperdepiep Bedankjes, Foto de Bock, Pre-press & Copy Partners, Pierrot Bloemenstudio, Haircompany, Today Weddingplanner, Net Meer Cristal en Alard’s ballonnen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie