Muzikale voorstelling ‘Troost’

1 november 2007 om 00:00 Nieuws

Samen brengen zij het publiek een warme avond vol hoogtepunten uit hun eigen repertoire en bekende nummers van anderen over liefde, teleurstelling, blijdschap en vooral troost. Zij worden hierbij begeleid door een zeskoppige band. Schouwburg De Meerse heeft de eer om het toneel te zijn voor de première van ‘Troost’. De voorstelling staat hier op zondag 18 november om 20.15 uur.

HOOFDDORP - Muziek maakt blij, ontroert en geeft troost. Vier artiesten met samen tientallen jaren podiumervaring - Gerard van Maasakkers, Jeroen Zijlstra, Egon Kracht en Lydia van Dam - bundelen hun krachten voor de muzikale voorstelling ‘Troost’.

Al sinds mensenheugenis worden er prachtige liedjes geschreven die troost bieden aan de luisteraar. De zangers uit ‘Troost’ hebben een selectie gemaakt uit hun eigen materiaal maar ook uit het wereldrepertoire. Het publiek kan genieten van een Zuid-Afrikaanse-Franse versie van ‘Ne me quitte pas’ en van prachtige duetten. Van intens bedroefd tot uitzinnig van vreugde; alle facetten van troost komen aan bod.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie