Speciale ‘Harry Potter Nacht’ bij boekhandel Stevens

8 november 2007 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Vrijdag 16 november klokslag middernacht verschijnt de Nederlandse vertaling van het laatste deel van Harry Potter. Pier K organiseert in samenwerking met Boekhandel Stevens “de Harry Potter Nacht”.

Om half tien ’s avonds verandert Pier K in Zweinstein Hogeschool voor Hekserij en Hocus-pocus, waar de tovenaarsleerlingen zich kunnen bekwamen in allerlei tovenaarskunsten. Bekende figuren uit de Harry Potter reeks, onder andere Professor Anderling, Sneep en Hagrid zullen de nieuwbakken tovenaarsleerlingen begeleiden. Zo zullen de leerlingen worden ingewijd in de zwarte tekenkunst, is er een griezelcollege en leren de tovenaarsleerlingen de slangendans. Rond middernacht zal professor Adelbert Papyrus een stuk voorlezen uit Harry Potter en de Relieken van de Dood. Om 00:00 uur krijgt iedereen zijn of haar boek mee. Ook voor de begeleidende ouder/ verzorger is een passend programma. Kaartverkoop uitsluitend bij Boekhandel Stevens, Nieuweweg 63 te Hoofddorp. (Nog een paar kaarten verkrijgbaar).

Ook de centrale bibliotheek organiseert een Harry Potter moment op zaterdag 17 november, om precies 11 uur. Zie www.obhm.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie