8 november 2007 om 00:00 Nieuws

Amstelveen - Overbos 3-2 (2-2)

1-1 Marc de Jonge, 2-2 Jaap de Groot

Géén kaarten

“Het was wel een beetje terecht”, vond Jaap de Groot. “Amstelveen heeft drie keer kunnen scoren dankzij persoonlijke fouten van ons. In het eerste kwart van de wedstrijd vielen vier goals. We kwamen achter na een vrije trap die er in principe niet in had mogen gaan. Na een goede aanval over links bereikte Dennis Govers Marc de Jonge die raak kopte: 1-1. Vervolgens kregen we een strafschop tegen die werd naast geschoten, maar Amstelveen kwam even later toch op 2-1 toen onze verdediging een tegenstander binnendoor liet komen. Na een vrije trap van René Veerman kreeg ik de bal voor mijn voeten, halfhoog en dat was de 2-2. In de tweede helft, in de 53e minuut om precies te zijn, werd het 3-2 na een complete misser in onze achterhoede. En daarmee was het kruit van Amstelveen én Overbos zo’n beetje verschoten. Er kwamen nog wat kleine kansjes, onder meer een kopbal van mij die net over ging. Jammer van de nederlaag, we hadden vandaag goede zaken kunnen doen.”