SVOW kan een keer geen kansen creëren

8 november 2007 om 00:00 Nieuws

Vredenburch - SVOW 2-0 (1-0)

Gele kaart: Romeo Pocorni

“Vandaag leden we onze derde verliespartij”, viel Guillaume Pocorni met de deur in huis. “Het was ook niet best, vooral omdat we heel slecht aan de wedstrijd begonnen. Doelman Richard Lamers is met vakantie, Donovan den Dekker verving hem. Donovan komt terug na een lange afwezigheid wegens een blessure en ik vind dat hij het vandaag goed heeft gedaan. De tegenstander was vandaag net even scherper dan wij. In de 25e minuut kwamen zij op voorsprong, daar tegenover hebben wij voor rust maar één kans gecreëerd. Romeo Pocorni hakte de bal net naast, jammer genoeg had hij niet in de gaten dat hij meer tijd had om af te ronden. In de rust heb ik gezegd dat we echt uit een ander vaatje zouden moeten tappen. Antonio Serafino en Frank van der Meer kwamen erin. Ik moet zeggen dat we na rust wel beter hebben geknokt. Toch werd het in de 55e minuut 2-0. We hebben er nog een extra spits bijgezet, Vredenburch kwam niet meer aan voetballen toe. Maar wij konden het vandaag niet creëren, de wedstrijd bloedde zo een beetje dood. Ik wist wel dat dit een lastige wedstrijd zou worden, tegen een Haagse tegenstander. Stevige duels en we speelden op een klein, smal veld. Dat was in ons nadeel, onze snelheid kwam zo minder goed uit de verf. Jammer, maar we nemen dit mee en gaan er volgende week gewoon weer volle bak tegenaan.”