8 november 2007 om 00:00 Nieuws

Geel Wit - VVC 2-2 (0-2)

0-1 Maurice Kuyper, 0-2 Menno Martens

Gele kaart: Diepak Jagernath. Rode kaart: Niels de Groot.

“We hebben de overwinning weggegeven”, constateerde Piet Nieuwenhuijse teleurgesteld. “We kwamen met een heel mooi doelpunt op voorsprong. Christiaan de Groot zette prima voor en Maurice Kuyper scoorde achterwaarts koppend in de kruising 0-1. Vlak daarna verzuimde Geel Wit gelijk te maken. Eerst schoten ze de bal op de paal en de rebound belandde tegen de lat. Met een prachtige aanval scoorden wij 0-2. Job Bleije gaf een crosspass op Jordy Oudhuizen en uit zijn voorzet controleerde Menno Martens de bal. Vervolgens schoot Menno de bal bijna door het net heen. Rust 0-2. In de kleedkamer hebben we gewaarschuwd voor een stormloop van Geel Wit. Verteld wat wij moesten doen. In elk geval niet achteruitlopen. Dat deden we wel en we hadden alle geluk dat doelman John de Meijere zijn doel nog een tijdje schoon wist te houden. Toch kwam Geel Wit dankzij onze fouten op gelijke hoogte. Daarna was er een voorval met een veel te harde tackle van een van de spelers van Geel Wit. Niels de Groot reageerde verontwaardigd en samen met de boosdoener kreeg hij rood. Na twintig minuten afkoelen gingen wij wel weer voetballen. De beste kansen waren weer voor VVC maar Maurice Kuyper slaagde er jammer genoeg niet in om de winnende goal te scoren.”