15 november 2007 om 00:00 Nieuws

Zandvoort - DSOV 1-1 (1-0)

1-1 Jeffrey den Butter

Gele kaart: Roy Verduijn

“Met toch weer een behoorlijk gehavend team hebben we tegen Zandvoort een heel leuke wedstrijd gespeeld”, pikte Stephan Spruijt de positieve tendens op. “De vervangers en de invallers hebben het goed gedaan, dat geeft mij ook wat meer ruimte in het vervolg van de competitie. Beide ploegen hebben gespeeld om te winnen in een overigens behoorlijk winderig Zandvoort. We kregen eerst weer een topgoal tegen, een geblokte bal die net weer in de hoek viel achter doelman Jochem Steur. In het eerste kwartier was Zandvoort de betere ploeg, DSOV speelde te angstig en teveel hangend in de eigen zestien. Na de 1-0 zijn we met meer risico gaan spelen en toen creëerden we ook kansen voor Jeffrey den Butter, Kasper Faas en Bunyamin Güngor. Zandvoort counterde gevaarlijk maar Jochem Steur greep steeds goed in als dat nodig was. Na rust, vanaf de aftrap, ging Kasper Faas drie man voorbij, bood Jeffrey den Butter een niet te missen kans die hij op de voeten van de keeper schoot vanaf twee meter. We kregen een strafschop, die schoot Bunyamin Güngor tegen de voeten van de keeper. En toch, ondanks die tegenslagen, bleven we voetballen voor een beter resultaat. In de 78e minuut leverde dat de gelijkmaker op, een kopbal van Jeffrey den Butter na een voorzet van Kasper Faas. Ik heb genoten van de inzet vandaag, jammer dat we de kansen niet beter hebben benut.”