Tweede helft Overbos biedt perspectief

15 november 2007 om 00:00 Nieuws

Overbos - SVIJ 0-5 (0-4)

Géén kaarten

“In de eerste helft waren we gewoon de mindere ploeg”, moest Bart Naus erkennen. “SVIJ heeft trouwens helemaal geen verkeerde ploeg met een paar jongens die van Stormvogels/Telstar komen en een die in de jeugd van AZ heeft gespeeld. Wij hebben een vrij jonge groep, wel een waar we volgend jaar mee verder willen. Voor rust hebben we vandaag misschien twee schotkansen gehad. Het eerste kwartier ging nog redelijk gelijk op. Maar na de 0-1 gingen de koppies alweer hangen. Vaak krijgen we al heel snel na een eerste tegengoal ook de tweede om onze oren. Ook vandaag weer. De doelpunten kwamen allemaal tot stand na standaardsituaties: drie vrije trappen en een terechte strafschop. Na rust hebben we heel goed gevoetbald, we hebben nauwelijks meer iets weggegeven. Dat is toch knap als je in de eerste helft al op een grote achterstand bent gezet. Er werd weer geknokt, ondanks de achterstand, daar moeten we op voortborduren. Het vierde doelpunt ontstond na een corner. Onze keeper keek tegen de zon in en hij kon die bal gewoon niet zien.”