Animo tennistoernooi HTW overtreft alle verwachtingen

22 november 2007 om 00:00 Nieuws

NIEUWE BRUG - De sterkste tennissers uit de regio strijden van 21 tot en met 30 december bij TC De Nieuwe Brug om de titel Haarlemse Indoor Tennis Kampioen tijdens de Haarlemse Tennisweek (HTW). Snel inschrijven lijkt gewenst.

Gespeeld wordt in het enkel, dubbel en mix in de speelsterktes 3 tot en met 8 én de mix 35+ in 6 en 7. De finalisten spelen om aantrekkelijke geldprijzen.

Al meer dan 25 jaar is de HTW een grandioos festijn met sportieve en sterke wedstrijden in de gezellige ambiance van TC De Nieuwe Brug. Vrijdag 28 december is de traditionele feestavond en op de finaledag zondag 30 december biedt het supportersterras optimaal zicht op de altijd spannende finales. Leuke details dit jaar: de ballenkinderen zijn terug en voor iedere deelnemer ligt een welkomstpresentje klaar.

Wedstrijdleider Debbie van Egmond die voor de vierde keer het toernooi organiseert, gokt op een record aantal deelnemers. “De inschrijvingen stromen echt binnen en ik raad liefhebbers dan ook aan niet te lang meer te wachten met aanmelden.”

Inschrijven is mogelijk via www. haarlemsetennisweek.nl Voor meer informatie: (023) 535 55 99.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie