‘In 2008 komt er opnieuw een Vierdaags Spektakel’

22 november 2007 om 00:00 Nieuws

ZWANENBURG - Het staat als een paal boven water. Het duodorp Halfweg/Zwanenburg kan in 2008 genieten van het achtste Vierdaags Spektakel. Het feest vindt plaats van 19 tot en met 22 juni.

Er is de laatste maanden veel gebeurd. Drie gelouterde Mebarmannen, Dennis Hulst, Marc Revelman en Eddy Vaandering, zijn tot grote spijt van Michel Godron en Rob Koster uit de stichting gestapt waardoor veel kennis verloren ging, maar de beide overgebleven organisatoren gaan niet bij de pakken neerzitten. Integendeel. “Het is een aderlating”, bekennen ze. “We zullen die kennis weer moeten zien te vergaren, maar gezien alle hartverwarmende reacties gaat dat zeker lukken. We zijn de drie mannen dankbaar voor alles wat ze voor het dorpsfeest hebben betekend.”

Steeds heeft Stichting Mebar geroepen dat de beide dorpen erop kunnen rekenen dat de tien Spektakels worden volgemaakt. En dat gaat ook zeker gebeuren, zeggen Michel en Rob vol vuur. Met de eerste letters van hun voornamen zijn zij de Alfa en de Omega, het begin en het einde, van Mebar. “Vanuit beide dorpen is veel steun toegezegd. Ook onze sponsors blijven het evenement trouw en dat geldt ook voor de Vrienden van Mebar en de grote groep vrijwilligers op wie we steeds een beroep konden doen. Mogelijk moeten we opnieuw verhuizen vanwege de aanleg van een kunstgrasveld, maar zowel de gemeente als VV Zwanenburg zoeken druk naar een oplossing. Niemand wil dat het Vierdaags Spektakel verdwijnt.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie