22 november 2007 om 00:00 Nieuws

KSD - SVOW 2-2 (1-1)

0-1 Joost van der Boom, 1-2 Thijs van der Meer

Gele kaarten: Romeo Pocorni, Joost van der Boom en Frank van der Meer

“Vandaag hebben we onszelf tekort gedaan, zeker gezien het scoreverloop”, maakte Guillaume Pocorni de balans op. “We begonnen heel goed door de tegenstander steeds vroeg vast te zetten. We creëerden ook onze kansjes en dat resulteerde in de 0-1 van Joost van der Boom, een kopbal uit een vrije trap. Daarna kregen we een fase waarin we de tegenstander iets teveel lieten voetballen. Daar profiteerde KSD in de 35e minuut van door gelijk te maken. In de rust heb ik gezegd dat we deze sleutelwedstrijd sowieso niet mochten verliezen. Ik wilde dat we voor de winst gingen. Dat leidde tot een goed begin van de tweede helft. In de 50e minuut scoorde Thijs van der Meer na een afgeslagen bal 1-2. Daarna was het eigenlijk wachten op de 1-3 maar we waren vandaag weer iets te onrustig voor de goal. In de 80e minuut nam KSD heel snel een corner en ze wisten daar de gelijkmaker mee te forceren in een fase dat ze er zelf niet meer in leken te geloven. Dus moesten wij weer omschakelen. Heel jammer dat we uit een standaardsituatie die 2-2 om onze oren kregen, er was eigenlijk niets meer aan de hand. We mochten zelfs nog blij zijn dat het geen 3-2 werd vlak voor tijd. We hebben het bij 1-2 zelf niet afgemaakt en daarmee hebben we onszelf tekort gedaan.”