Feestelijke opening eerste woningen Oranjebuurt

22 november 2007 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Woonmaatschappij organiseert voor donderdag 29 november een feestelijke aangelegenheid voor bewoners, omwonenden en relaties ter ere van de oplevering en afsluiting van de eerste fase van de vernieuwing van de Oranjebuurt. Ook wordt de naam van het seniorencomplex onthuld. Het feest begint om 15 uur bij de ingang van het seniorencomplex aan de Prins Bernhardstaat 16 t/m 66 te Hoofddorp.

Daar vindt omstreeks 15.35 uur de onthulling plaats van het naambord van het seniorencomplex.

Het totale plangebied van de Oranjebuurt betreft 113 sociale huurwoningen gelegen aan het Prinses Beatrixplantsoen, Prinses Irenelaan, Oranjestraat, Nassaustraat, Prins Bernhardstraat, Prinses Margrietstraat en Prinses Marijkestraat. Gezien de leeftijd van de woningen en de onderhoudsstaat is besloten om de gehele Oranjebuurt over een periode van tien jaar te vernieuwen.

Woonmaatschappij heeft in samenwerking met Stol Architecten het plan voor de eerste fase ontwikkeld. In deze fase zijn 8 eengezinswoningen en 23 appartementen in de huursector gebouwd en 14 koopwoningen. Voor de realisatie zijn 36 woningen gesloopt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie