6 december 2007 om 00:00 Nieuws

Fortius - Zwanenburg

3-0 (0-0)

Gele kaart: Tim Stricker

“We hebben vandaag terecht verloren van een ploeg die meer voetballend vermogen had”, moest Wessel Colijn vaststellen. “In onze thuiswedstrijd verzuimden wij in de laatste fase van de wedstrijd om te scoren waarna Fortius wel de 0-1 maakte. Vandaag ging het in de eerste helft weer redelijk gelijk op, de ruststand was 0-0. Eigenlijk was het veel te slecht weer om te voetballen maar daar hadden beide ploegen last van. Helaas was de wedstrijd na minder dan vijf minuten in de tweede helft gespeeld. Eerst werd een bal te kort teruggekopt op onze keeper. Er kwam een tegenstander tussen en die kon eenvoudig 1-0 scoren. Een paar minuten later kreeg Fortius een vrije trap te nemen net buiten het strafschopgebied. Die werd heel knap ingeschoten en al heel vroeg in de tweede helft was de wedstrijd eigenlijk beslist. In de 25e minuut werd het ook nog 3-0 na een heel mooie aanval van de thuisploeg en dat werd de eindstand. We hebben in de hele wedstrijd wel een paar kleine kansjes gecreëerd. Wel heel jammer, dit is toch een flinke domper. Of het nou 1-0 wordt of in dit geval 3-0 dat maakt niet zoveel uit. We hebben geprobeerd door meer risico te nemen toch terug in de wedstrijd te komen. Een tegen een spelen, een extra man net achter de spitsen. We raken nu verder achterop bij koploper Swift, Fortius stond op twee punten en staat nu een punt boven ons.”