Moeizame overwinning Hoofddorp bij nummer voorlaatst VVH

VVH/Velserbroek -

Hoofddorp 0-1 (0-0)

0-1 Gert-Jan van Huijstee

Gele kaarten: Tamer Yener, Michel Kappen en Murat Demir

“We hebben vandaag niet best gevoetbald”, vond Tafil Markovic. “Iedereen heeft wel ontzettend zijn best gedaan en we hebben ook nog genoeg kansen weten te creëren. Maar voetballend was het niet goed, we gebruikten vooral in de eerste helft veel te veel de lange bal. Voor rust waren er kansen voor Tamer Yener, Jordie Smit en Joël Bonsu, een schot van Michel Kappen telde ik al maar de keeper kon nog net zijn vingers tegen de bal krijgen. VVH had vorige week zijn eerste overwinning geboekt en ze waren er vandaag op gebrand om minimaal een puntje te pakken. Voor ons was dit een heel belangrijke wedstrijd, zowel voor de eerste periode als voor de bovenste plaats. Na rust creëerden we ook weer ontzettende kansen voor Joël, Marouane en Tamer, we speelden ook veel dominanter dan in de eerste helft. Toch hebben we vandaag niet ons eigen spel kunnen spelen. Gelukkig scoorde Gert-Jan van Huijstee een kwartier voor tijd na een heel goede actie met een mooi schot vanaf een kleine twintig meter de 0-1. Daarna hebben we nog een paar kansjes gehad en we zijn eigenlijk niet in de problemen geweest. Maar VVH/Velserbroek gaf nog niet op dus we moesten goed geconcentreerd blijven spelen. Dit seizoen hebben we te vaak in de slotfase punten verspeeld, dat gebeurde vandaag gelukkig niet. Nog een heel positieve ontwikkeling is dat Peter Rijswijk het laatste halfuur weer meespeelde. Peter is bijna terug na een heel lange blessureperiode. Peter was vandaag twaalfde man, zelf was ik noodgedwongen nummer dertien.”