Badhoevedorpers kiezen zelf hét nieuwsmoment 2007

6 december 2007 om 00:00 Nieuws

BADHOEVEDORP - De inwoners van Badhoevedorp kunnen meebepalen wat het Badhoevedorpse Nieuwsmoment van 2007 zou moeten gaan worden. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de presentatie van het nieuwe jaarboek.

Volgens Jerry Helmers, de maker van het jaarboek, wordt deze editie het meest spannende ooit. “In het dorp dat aan de vooravond staat van immense veranderingen is verschrikkelijk veel voorgevallen”, zegt hij. “Van droevig nieuws tot aan vrolijke berichten. En op allerlei vlak: sport, cultuur, politiek, maatschappij en individuele verhalen. Inmiddels is bij boekhandel Jaspers de voorinschrijving gestart. Wie het jaarboek voor 31 december bestelt, krijgt een korting van 2,50 op de normale prijs van 17,50 euro.

Tussen kalkoen en oliebol komen enkele journalisten van lokale kranten, waaronder die van de Hoofddorpse Courant bijeen om ook hun stem te laten gelden. De inwoners bepalen voor de helft de einduitslag. De andere helft is voor de journalisten. Badhoevedorpers kunnen hun voorkeur aangeven via redactie@crownmedia.nl. De genomineerden worden in januari bekendgemaakt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie