6 december 2007 om 00:00 Nieuws

SCW - Abcoude 1-1 (0-0)

1-0 Marc van Straalen

Géén kaarten

“Qua uitslag kan ik niet tevreden zijn”, stelde Hans Verhoogt vast. “Toch heb ik na afloop alle spelers gecomplimenteerd met de getoonde inzet. Er is vandaag keihard gewerkt voor een beter resultaat. Maar we hebben nog steeds niet de juiste vorm te pakken. Vandaag ontbraken Vincent Ammerlaan en Michiel van den Heuvel. Vooral Vincent is lastig te vervangen, al is ook hij nog steeds niet in besten doen. Daarom moest ik schuiven in een team dat toch al niet soepel draait. Dat leidde in de eerste helft tot weinig gecreëerde kansen en het onvermogen om die paar kansen te benutten aan de ene kant en aan de andere kant twee dotten van kansen voor Abcoude. In de rust de boel omgezet naar 3-4-3 om iets te forceren en dat wierp meteen zijn vruchten af. Marc van Straalen scoorde kort na rust 1-0. Jeff Kaslander schoot de bal een keer keihard tegen de paal en we kregen nog wat mogelijkheden om de score op te voeren. Eén moment van onoplettendheid kostte ons de overwinning. Abcoude kreeg een vrije trap op eigen helft, een tegenstander werd rond de middenlijn aangespeeld. Niemand van SCW dacht dat het zijn man was, waardoor deze speler kon doorlopen en scoren. Het zat ons niet mee daarna met ballen net over, tegen de lat of van de lijn gehaald. Nogmaals: er is hard gewerkt, de trainingsopkomst is bijna perfect maar de vorm is er nog steeds niet.”