6 december 2007 om 00:00 Nieuws

Oegstgeest - Kagia 7-3 (3-1)

2-1 Arjan van der Lans, 3-2 Kevin van Dijk, 7-3 Arjan van der Lans

Gele kaarten: Ferry Scholten en Kevin van Dijk

“Je gelooft het niet, 7-3 verloren, het was vandaag echt de wedstrijd van de persoonlijke fouten”, wilde Jimmy Simons er het liefst zo weinig mogelijk woorden aan vuil maken. “Ik noem ook geen namen, want dat komt het zelfvertrouwen van mijn spelers zeker niet ten goede. Het was snel over, na drieënveertig seconden schoten ze bal in de kruising na een mistrap van een van onze verdedigers. Mijn strijdplan lag klaar maar dat kon meteen richting prullenbak. De 2-0 viel kort daarna, via Arjan van der Lans kwamen we terug op 2-1. Daarna was er een periode van tien minuten waarin we Oegstgeest bij de strot hadden, het leek wachten op de 2-2. Maar door weer een fout achterin werd het voor rust 3-1. Kevin van Dijk, die positief opviel, scoorde na rust 3-2 maar weer viel te snel de 4-2. Oegstgeest liep uit naar 7-2 voor Arjan van der Lans er met een strafschop nog 7-3 van mocht maken. Dit hoort er bij in het leven van een trainer, zeggen ze dan. Ik vind het maar niks.”