Extra vertoningen ‘Alles is Liefde’

17 januari 2008 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - ‘Alles is liefde’ is dé romantische komedie van het jaar met een ware sterrencast o.a. bestaande uit Carice van Houten, Paul de Leeuw, Marc-Marie Huybregts, Thomas Acda, en Jeroen Spitzenberger. ‘Alles is liefde’ brak alle records: reeds één miljoen mensen bezochten de film van regisseur Joram Lürsen en ‘Alles is liefde’ brak hiermee het record van ‘Zwartboek’. Ook in Het Oude Raadhuis is de film nu al een succes. Er zijn nog een paar kaarten te verkrijgen voor de vertoningen van vrijdag 25 januari en vrijdag 1 februari (bijgeboekt). Op dinsdag 29 januari is de film nu nogmaals bijgeboekt om aan de grote vraag te kunnen voldoen. De aanvang is telkens 20 uur.

Liefde is als Sinterklaas: je moet er in geloven, anders wordt het niks. ‘Alles is liefde’, waarvoor Kim van Kooten het scenario schreef, volgt de liefdesperikelen van zes koppels die allen op hun eigen manier in de problemen zitten én hier op originele en verrassende wijze ook weer uit weten te komen. Met de komst van een mysterieuze Sinterklaas, grandioos neergezet door Michiel Romeyn, bereiken de liefdesperikelen een hoogtepunt, maar komen ook de happy endings dichterbij.

Kaarten voor ‘Alles is Liefde’ zijn verkrijgbaar via de kassa van schouwburg De Meerse, (023) 556 37 07 of via www.demeerse.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie