Week van de Liefde bij JIP en Meer4U

14 februari 2008 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Bij het JIP Haarlemmermeer en jongeren website Meer4U.nl vindt tot en met 20 februari de Week van de Liefde plaats. In deze weken kunnen jongeren vragen stellen aan het JIP over onderwerpen als seks, liefde en relaties. Die vragen kunnen gaan over double Dutch, zwangerschap van een vriendin, vervelende vragen via internet en loverboys.

Op www.jiphaarlemmermeer.nl staat allerlei informatie die zowel leuk als handig is. Er is info te vinden over soa’s en veilig vrijen, maar ook over hoe om te gaan met vervelende situaties op het internet met betrekking tot seks en liefde.

In dezelfde periode is op Meer4u van alles te lezen over liefde. Tips en tricks, muziek en verhalen. Op www.Meer4U.nl staan allerlei activiteiten vermeld die in Haarlemmermeer plaatsvinden over deze onderwerpen. De Week van de Liefde wordt georganiseerd door GGD’s, het Jongeren Informatie Punt en/of instellingen voor jongerenwerk.

Het JIP en Meer4U.nl zijn gevestigd in de Floriande Bibliotheek, Baron de Coubertinlaan 4. Het JIP is gratis, anoniem en vertrouwelijk. Meer4U is een jongerenwebsite met een vrijwilligersredactie. Meer informatie: www.jiphaarlemmermeer.nl en www.meer4u.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie