Enthousiasme troef op ledenvergadering vv UNO

28 februari 2008 om 00:00 Nieuws

Voetbal

Nog ruimte voor jongste voetbaljeugd, trainingen starten in maart, oefenwedstrijden volgen HOOFDDORP - Voorzitter Paul Peters opende de eerste vergadering met het uitspreken van zijn waardering voor de grote opkomst van de (ouders van) leden, vrijwilligers en andere geïnteresseerden. “Dit sterkt ons in de overtuiging dat we met het UNO-initiatief echt in een behoefte voorzien. We wisten van de wachtlijsten, we kennen zelf voetballertjes die niet in Hoofddorp terecht konden, maar het is toch altijd afwachten of er voldoende animo is om je bij een nieuwe voetbalvereniging aan te melden.”

Na een voorstelronde door het bestuur werden de ontwikkelingen rond vv UNO samengevat. Vervolgens definieerde secretaris Paul Hillebrand de voetbalfilosofie van vv UNO en de wijze waarop de club zich wil profileren: “Een vereniging voor en door de leden waarbij iedereen elkaar op een normale manier op ongewenst gedrag kan aanspreken. Uitgaan van het credo ‘wat ik niet wil dat mij geschiedt, dat doe ik ook bij een ander niet.’ Veel ingewikkelder hoeven we het niet te maken.” Tijdens een korte drinkpauze was er voldoende gelegenheid voor iedereen om met clubgenoten kennis te maken of in een één op één gesprek met een van de bestuursleden van gedachten te wisselen. “Dat leverde meteen heel nuttige tips op,” glunderde29

29penning-

meester Peter van

Kampen. “We zijn

als bestuur heel

aardig op weg,

maar wij hebben de

wijsheid echt niet

in pacht. Vanavond

heb ik een aantal

mensen gespro-

ken die in hun netwerk

contacten hebben

waar ik vooraf alleen

maar van had kun-

nen dromen. Alleen

daarom al is dit voor

mij een geslaagde

avond.” Meteen na

de pauze werd de

leden gevraagd nog

meer ideeën te spuien om

de voorbereidingen op het eerste seizoen zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Op het terrein aan de Hoofdweg moet nog heel veel gebeuren en met de gemeente is afgesproken dat er vanaf 1 maart wel al getraind kan worden. Na een inventarisatie van de behoefte om voor de jongste jeugd, geboortejaren 1998-2003 al trainingen te organiseren, werd afgesproken dat zaterdag 1 maart zal worden benut om het terrein te ontdoen van zwerfvuil en een week later de eerste trainingen te organiseren. “Heel positief allemaal,” sprak Paul Peters zijn tevredenheid uit. “We hebben nog volop plaats voor voetballertjes van 5 tot en met 11 jaar en we verwachten dat we de komende weken nog de nodige aanmeldingen zullen krijgen. Ook voor de D- en C-jeugd zoeken we aanvulling om een team te kunnen samenstellen. Op onze website staat alle benodigde informatie. We hebben het er druk mee maar het enthousiasme van de ouders levert ons veel extra energie op!”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie