Plof-Uit’ers op zoek naar oud-leden voor reünie

28 februari 2008 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - De stichting “Plof-Uit” is een door de gemeente gesubsidieerde vrijwilligers-organisatie uit Hoofddorp, die al 31 jaar bestaat en jaarlijks een zomerkamp organiseert voor kinderen van 7 tot en met 14 jaar uit Haarlemmermeer. Afgelopen jaar werd het zomerkamp voor de dertigste keer gehouden. De stichting wil deze mijlpaal met zo veel mogelijk oud-leiding en kinderen die in al die jaren mee zijn geweest vieren. Daarom is er op zaterdagavond 19 april een grootse reünie in de vorm van een feestavond.

“Helaas beschikken we niet meer over alle adressen van vroeger”, aldus Jolanda van Dijken. “Daarom vragen we leiding of deelnemers uit het verleden zich bij ons te melden. Ook zijn wij op zoek naar oude foto’s, videobanden, anekdotes en al wat meer over de voorbije jaren. En mocht men nog andere oude plof-uitgangers kennen, vraag dan of ze contact met ons opnemen.”

Aan iedere bezoeker van de reünie wordt een kleine bijdrage gevraagd. Als men vooraf reserveert en betaalt bedraagt de entreeprijs 5 euro per persoon. De entree prijs aan de zaal is 7,50 euro.

Meer info op www.plofuit.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie