De Ark organiseert meer-minder-fotowedstrijd

20 maart 2008 om 00:00 Nieuws

Het Meer-Minder-Fonds mag zich in een groeiende bekendheid verheugen. Mede dankzij Overbos-school De Regenboog haalde het MMF uitgebreid de krant met een spectaculaire sponsorloop voor het fonds. Het goede doel was toen de kinderafdeling van het ziekenhuis van dokter John in Keytume in Uganda. Het streefbedrag van vijfduizend euro werd goed gehaald: de eindteller vermeldde 5.092 euro.

HOOFDDORP - Het Meer-Minder-Fonds van de Oecumenische kerkgemeenschap De Ark organiseert dit voorjaar een fotowedstrijd voor alle fotografen in Haarlemmermeer.

Nu is er een nieuw project, straatkinderen in Brazilië, en organiseert het Meer-Minder-Fonds een fotowedstrijd.

In april en mei gaat De Ark vol hangen met foto’s over ‘Meer en/of Minder’. De opdracht voor iedereen die graag foto’s maakt: wat voor beeld past het beste bij de woorden ‘meer en/of minder’ en probeer dat ‘te pakken’ in een foto. Als één foto te weinig is, mogen het er ook twee worden. Een over ‘meer’, een over ‘minder’. Rien Wattel, voorzitter van het MMF: “Ik zie meteen een meeuw die een broodzakje aan ‘t leegpikken is, of iets met twee molshopen, bloemen in een wei. Mogelijkheden genoeg, lijkt mij.”

Inleveren

De foto’s kunnen ingelijst en voorzien van naam en adres ingeleverd worden in De Ark op vrijdag 28 maart tussen 19 en 20 uur, op zondag 30 maart voor en na de kerkdienst van 10.30 uur of op dinsdagmiddag 1 april tijdens de Markt-In van 13.30 tot 16 uur of tot 19 uur tijdens het Ark-Kombuis. Maximaal twee foto’s per persoon. De mooiste foto wint een prijs. Zondag 6 april wordt de tentoonstelling geopend. Die duurt tot eind mei.

Naast amateur- en beroepsfotografen kunnen ook fotoclubs en scholen meedoen.

Voor meer informatie zie www.Meer-Minder-Fonds.nl en www.deark.nu of Marianne Bokhorst, info@deark.nu, (023) 563 09 79.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie