IJsprijs Postcode Loterij valt in Vijfhuizen

30 maart 2008 om 00:00 Nieuws

VIJFHUIZEN - De IJsprijs van de Postcode Loterij, een speciale wijkprijs, is gevallen op postcode 2141. Dat betekent dat de deelnemers aan deze loterij in Vijfhuizen en Nieuwe Brug met elk lot in het bezit komen van een halve liter Ben & Jerry’s ijs.

Afgelopen zaterdag was de eerste dag dat de gelukkige deelnemers in de bakkerswinkel van Hans Dijkzeul hun ijskoude prijs konden afhalen. Omdat verreweg de meeste felicitatiebrieven zaterdag op de mat vielen liep het nog niet bepaald storm die eerste dag. De reacties op de ijskoude meevaller waren om warm van te worden. Zo liet een 80-jarige mevrouw weten dat het ijs de eerste prijs in haar hele leven was terwijl ze toch al zo lang op velerlei manieren een gokje waagt.

Bakker Hans Dijkzeul die doorgaans mensen voorziet van warm en heerlijk geurend brood vond het leuk om ze nu van een ijskoude lekkernij te voorzien. Hij noemde het verrassend dat de organisatie juist voor zijn zaak gekozen had.

In totaal worden 1.500 bekers ijs in vijf verschillende smaken afgeleverd. Op vertoon van de speciale bon kan de prijs nog tot 14 april worden afgehaald in de bakkerswinkel aan de Kromme Spieringweg 535.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie