Buitenbaden van SportPlaza De Estafette zijn weer open

3 april 2008 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - De weersomstandigheden zijn wellicht niet al te uitnodigend. Maar wie wil, kan elke dag vanaf 9 uur ‘s morgens weer een baantje trekken in een echt buitenbad.

Sinds 1 april zijn namelijk de buitenbaden van De Estafette in Nieuw-Vennep geopend. Om dat te vieren sprong enkele dagen geleden de directie, de teamleiders en tal van trouwe bezoekers het heldere, warme water in.

Woensdagochtend was het rond 9 uur beduidend stiller. De medewerksters van De Estafette waren op het moment dat de fotograaf kwam kijken de enige bezoekers. “Maar we weten dat er straks opnieuw zwemmers komen.”

De komende zes maanden blijven de buitenbaden van Sportplaza De Estafette toegankelijk. Zwemmers en dan vooral de liefhebbers van echt buiten zwemmen, kunnen het komende half jaar hun hart dus weer ophalen.

De toegangskaarten voor de zwembaden variëren van losse kaartjes tot lidmaatschap van een zomerclub voor jongeren tot 18 jaar.Een andere vorm is lid worden van de SportPlaza Aquaclub. Voor een vast bedrag per maand heeft men onbeperkt toegang tot vrijzwemmen (binnen en buiten) gezinszwemmen, banenzwemmen, gebruik van de waterspeeltuin, fifty fit, baby-peuter en kleuterzwemlessen en zwangerschapszwemmen.

De laatste vier activiteiten zijn onder begeleiding.

Tarieven en openingstijden staan op www.sportplazanet.nl.

Op de foto twee medewerkers. "We zien zwemmers graag komen."

Op de tweede foto de directieleden, teamleiders en enkele trouwe bezoekers die de eerste duik maken.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie