Top Santé Ladies Day bij HealthCity ‘for ladies only’

15 mei 2008 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Op zondag 18 mei openen ruim dertig deelnemende HealthCity clubs hun deuren voor de Top Santé Ladies Day. Deze sportieve dag is voor ladies only en wordt georganiseerd in samenwerking met de magazines Get in Shape en Top Santé. Het programma bestaat uit verschillende clinics, een lichamelijke check en kennismaking met alle ins en outs op het gebied van fitness en groepsfitness.

De Top Santé Ladies day is een mooie gelegenheid om te ervaren wat met (groeps)fitness bereikt kan worden; afvallen, conditietraining of spieren trainen. Op deze dag profiteert men bovendien van een unieke aanbieding. Na inschrijving op www.topsante.nl is deze dag voor zowel leden als niet-leden gratis toegankelijk.

Belangstellenden kunnen tevens kennismaken met verschillende workouts zoals BodyBalance. Naast de workouts kan men genieten van alle faciliteiten zoals zonnebank, sauna, stoombad en zwembad. (faciliteiten verschillen per club). Het programma begint om 10 uur. Vervolgens een lichamelijke check- en buikspierkwartier en aansluitend een workshop fitness en kennismaking met groepsles/circuittraining. Meer informatie: www.healthcity.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie