Kinderen centraal in Hoofddorp Winkelstad

19 juni 2008 om 00:00 Nieuws

De festiviteiten worden mogelijk gemaakt door de samenwerking met diverse Hoofddorpse organisaties, verenigingen, bedrijven en diverse winkeliers van Vier Meren en Polderplein en de restaurants op het Burgemeester van Stamplein. Kinderen kunnen allerlei spelletjes doen, bij VV Uno een ijsje van Jamin winnen, geven Skateschool du Pre uit Lisserbroek en dansschool Marcella van Altena meerdere demonstraties en is er vanaf 11 uur op het Polderplein een ballonwedstrijd. De eerste 300 kinderen ontvangen een gratis toegangskaartje voor Het Speelkasteel dat tevens prijzen ter beschikking gesteld.

HOOFDDORP - Hoofddorp Winkelstad staat zaterdag 21 juni geheel ten dienste van de kinderen. Tussen 11 en 16 uur worden er op de pleinen en in de winkelcentra allerlei activiteiten voor de kinderen georganiseerd.

Pier K uit Hoofddorp verzorgt bij de Hema een Kids-Kunst-Club, bij de ingang naar de Markthof staat een schminkstand. De restaurants op het Burg. van Stamplein serveren speciale (gratis) kindermenu’s zoals een pannenkoek en ranja, een kinderlunchkaart, kinderspiesje met frietjes of poffertjes met limonade.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie