Ruim 250 bezoekers ‘doen’ open tuinenroute

3 juli 2008 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De open tuinenroute langs diverse tuinen aan de Spieringweg is een groot succes geworden. Dat laten de organisatoren van de tuinvereniging Groei & Bloei weten.

Vanaf 10 uur meldden zich de eerste bezoekers al bij de twee starttuinen om de route- en tuinbeschrijvingen in ontvangst te nemen. Vrijwilligers van Groei & Bloei gaven informatie over de vele activiteiten van de vereniging en konden meteen zeventien mensen lid maken.

Ondanks de zware wolkenpartijen, die overigens snel overwaaiden, zijn er ruim 250 bezoekers geweest die hebben kunnen genieten van grote en kleine tuinen. In diverse tuinen was ook kunst te bewonderen. Kunstenaars, docenten en cursisten van Pier K hebben belangeloos meegewerkt. Hun beelden, objecten en schilderijen stonden op diverse plekken opgesteld. Met onder andere deze open tuinenroute hoopt Groei & Bloei een bijdrage te leveren aan een mooie groene woon- en leefomgeving. Meer informatie over de activiteiten van de Groei & Bloei vereniging is te vinden op www.haarlemmermeer.groei.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie