Tickets voor Mystery Land vallen in goede aarde

21 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

De redactie van de Hoofddorpse Courant werd bijkans bedolven onder een constante stroom oplossingen van de Mystery Land-prijsvraag waarmee organisator ID&T vier personen blij maakte met elk twee kaartjes voor het dancefeest dat komende zaterdag gehouden wordt in het voormalige Floriadepark bij Vijfhuizen. Er kwamen liefst 433 oplossingen binnen.

‘De prijsvraag in de HC kwam als een geschenk uit de hemel’ VIJFHUIZEN - Het zal je maar gebeuren dat je op de dag dat je kaartjes wil kopen voor Mystery Land te horen krijgt dat de zaak compleet uitverkocht is. Het overkwam een groot aantal mensen. Maar de prijsvraag in deze krant bleek de hoop in bange dagen zodat een aantal danceliefhebbers alsnog dolgelukkig gemaakt kon worden met een felbegeerd ticket.

Met op de achtergrond de tent waar zaterdag de beroemde dj Tiësto draait overhandigde de kersverse event manager Bas van der End maandagavond de tickets aan de winnaars. Voor Peggy Loogman uit Lijnden kon het moment niet meer stuk. De dag dat ze kaartjes wilde kopen stootte ze haar neus. “Finaal uitverkocht. Het was een grote teleurstelling. De prijsvraag in de Hoofddorpse Courant kwam als een geschenk uit de hemel. Ik geloof dat ik gilde van blijdschap toen ik werd gebeld dat ik bij de winnaars behoorde. Ik neem mijn vriendin Sascha mee. Ze is net zo gek op Mystery Land als ikzelf”, zegt Peggy die de kaartjes stevig vasthoudt. Ook Emile Crama was te laat. De Venneper maakte vorig jaar kennis met Mystery Land en was gelijk verkocht. “Dit jaar staan alle top-dj’s hier. Logisch dat het zo snel uitverkocht was.”

Vijfhuizenaar Pieter Verschoor liet zich vertegenwoordigen door zijn moeder. Tot zijn spijt had hij plotseling een vergadering op z’n werk. Maar, weet Lida, “Hij is er hartstikke blij mee. Hij weet nog niet wie hij meeneemt, maar dat komt wel in orde.” Kim Hirs uit Hoofddorp verheugde zich al op zaterdag. Zij doet al jaren mee met de prijsvraag maar had nog niet eerder gewonnen. “En nu is het dan bingo. Geweldig gewoon. Ik ga voor de sfeer en de verschillende muziekstijlen. Mijn zus Britt heeft mazzel want zij mag met me mee.” Voor Britt alle reden te beloven dat zij die dag voor de drankjes zorgt.

Bas van der End is blij dat de kaartjes zo goed terechtgekomen zijn. “Mystery Land wordt steeds populairder. Het festival leeft enorm zodat de kaartjes wegvliegen. De weersvooruitzichten zien er voor zaterdag goed uit. Maar met of zonder regen, het wordt werkelijk een topfeest.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie