Première Jeugd Adamasfilm

25 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Het Oude Raadhuis aan de Hoofdweg 675 in Hoofddorp vormt vrijdag 29 augustus van 15.45 tot 18 uur het decor voor de première van de film Adamas Beat The Movie. De film is het resultaat van een zogeheten match tijdens de laatstgehouden beursvloer. Daar bood Henny Beijer van Beijer Public Relations aan een filmclip te maken met de jeugd van Adamas (10 t/m 16 jaar). De film moet andere kinderen duidelijk maken wat het Adamas inloophuis kan betekenen. Eén van de spelers is Tessa van So you wanne Be a popstar.

Tijdens de premièremiddag wordt ook de “Kankerzooi kist” voor het eerst getoond. Dit is een samenwerkingsproject van de Haarlemermeerse bibliotheek en Adamas. De kist kan opgevraagd worden door scholen als zij informatie willen voor projecten omtrent kanker of als men te maken krijgt met een ziek kind of ouder in de school. In de kist bevinden zich informatiefolders, boekjes en ander lesmateriaal rondom kanker voor kinderen van de basisschool (groep 6,7 en 8) en het voortgezet onderwijs (leerjaar 1 en 2).

Het Adamas Inloophuis is een inloophuis voor mensen (volwassenen en kinderen) met kanker en hun naasten voor Haarlemmermeer, Kennermerland en Bollenstreek. Men is welkom voor een praatje, informatie, creatieve, verdiepende en sportieve activiteiten of therapeutische begeleiding. Het inloophuis staat aan de Eugenie Previnaireweg 61 in Nieuw-Vennep.

Meer informatie via www.adamas-inloophuis.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie