Eensgezindheid klaar voor klinkend jubileumconcert

6 november 2008 om 00:00 Nieuws

HALFWEG - Muziekvereniging Eensgezindheid is 100 jaar jong en viert het opmerkelijk jubileum zaterdag 8 november met een klinkend concert in de R.K. Kerk in Halfweg. Voor die bijzondere gelegenheid is de kerk omgebouwd tot concertzaal. ‘A Century of Music’ is de naam van het programma waarmee Eensgezindheid onder leiding van dirigent Esther Hoek het publiek op die bijzondere avond laat smullen. Eensgezindheid is een harmonieorkest dat vrijwel alle muziekstijlen speelt. Tijdens het jubileumconcert zal dat duidelijk te horen zijn. Een extra omlijsting vormt het optreden van Muzi-cool, het jeugdorkest van Eensgezindheid en van de all roundband No Claim. Waarmee het concert er wel even anders uitziet dan de eerste uitvoering op 19 januari 1910 in café Coppée in Halfweg.

Vanwege het eeuwfeest verschijnt er een speciaal fotoboek met daarin foto’s van de afgelopen honderd jaar. Tijdens het concert ligt een inkijkexemplaar klaar en kan het boek besteld worden.

Het concert begint om 20 uur. Reeds om 18.30 uur gaan de deuren open. Toegangskaarten kosten 10 euro per stuk. Ze zijn verkrijgbaar bij Primera Kaldenbach aan de Dennenlaan in Zwanenburg en indien nog voorradig aan de zaal. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Zie ook: www.eensgezindheid-halfweg.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie