Hoofddorp heerst voor rust maar verliest

11 december 2008 om 00:00 Nieuws

Zaterdagvoetbal

De Meer - Hoofddorp 2-0 (0-0)

Gele kaarten: Jilber Tokur (twee maal dus rood), Artin Perverian en Gert-Jan van Huijstee

“We begonnen vandaag met een 4-2-3-1 formatie maar al na twee minuten viel Abdelah Ahrouch uit met een hamstringblessure,” trapte Tafilj Markovic af. “Dus moesten we al heel snel het team aanpassen. Toch hebben we de eerste helft goed gevoetbald. In de derde minuut werd Raymond Bodok voor de keeper gezet maar deze haalde de prima ingeschoten bal toch uit het doel. Voor rust heb ik zeker vijf honderd procent kansen voor ons geteld. Raymond Bodok schoot hoog over, Gert-Jan van Huijstee nam de bal niet goed genoeg aan, Raymond was niet scherp genoeg. In de 42e minuut heb ik iets ongelofelijks gezien: Gert-Jan van Huijstee schoot van tien meter snoeihard op doel maar de keeper wist met behulp van de paal de bal toch tegen te houden. In de rust heb ik gezegd: ga zo door en dan winnen we deze wedstrijd. In de 47e minuut raakte Vincent Koolbergen de bal verkeerd, waarna Patrick Duyster de bal opraapte. De scheidsrechter gaf terugspeelbal en uit die vrije trap scoorde De Meer 1-0. We raakten geïrriteerd en Jilber Tokur kreeg zijn tweede gele kaart. Met tien man zijn we goed blijven spelen maar veel kansen hebben we niet meer kunnen creëren. De Meer maakte 2-0, volgens mij buitenspel. Een heel ongelukkige nederlaag dus weer.”