Meerbonken vieren carnaval: met kinderen en senioren

12 februari 2009 om 00:00 Nieuws

Voor het feest op zaterdag nodigen de Meerbonken alle kinderen uit Haarlemmermeer uit om samen feest te vieren in de residentie: dans- en partycentrum Fokker aan de IJweg te Hoofddorp. De feestmiddag begint al om 12 uur en duurt tot 15.30 uur. Tussendoor worden de kinderen verrast met carnavalsactiviteiten, ze gaan naar huis met een ballon en een cadeau. Deelname kost twee euro per persoon. Kaarten zijn te koop bij Snack-paradise, De Hema en tabakzaak Sanders te Hoofddorp. En nog voorradig bij de deur.

HOOFDDORP - De Meerbonken vieren dit weekend twee keer carnaval. Zaterdag 14 februari is het jaarlijkse kindercarnaval van de Meerbonken, de dag daarop vieren de Meerbonken nog een keer carnaval maar nu met de 50-plussers.

Zondag 15 februari is het feest voor de 50-plussers. Op deze middag lopen Prins Karbonkel de 36ste en zijn Prinses Bianca in de polonaise voorop. ‘s Middags is er gebruikelijke verloting en er is een optreden van een mystery guest.

De Firma Oskamp biedt deze middag vervoer aan door heel Haarlemmermeer. Voor opstapplaatsen kan men contact opnemen met de heer De Wolf, (023) 562 76 26. Ook deze feestmiddag is in de residentie dans- en partycentrum Fokker aan de IJweg. De toegang voor deze middag is gratis. Het feest begint om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Voor meer informatie over de Meerbonken, zie www.meerbonken.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie