t Zondagvoetbal

Waterloo - Overbos 2-1 (2-0)

2-1 Remco Timmerman

Gele kaarten: Roliën Pinedo en Özkan Sahingöz

“We hebben op gewoon gras gespeeld bij Waterloo, dat is best een beetje bijzonder,” zag Ton Pecht in. “We zijn bezig om met een nog jongere groep spelers te werken voor Overbos 1. Dat leidde tot een wat chaotische openingsfase waarin Waterloo op 2-0 kwam. Gelukkig was doelman Mark de Veld goed op dreef, hij heeft ons in die moeilijke fase in de wedstrijd gehouden met een aantal prima reddingen. Na die eerste twintig minuten pakten we het goed op en we creëerden de nodige kansen. Toch gingen we rusten met een 2-0 achterstand. Na rust speelden we gewoon goed, we hebben gedomineerd en het grootste deel hebben we op de helft van Waterloo gespeeld. Ons probleem is dat we niet beschikken over een echte afmaker. Maar vooral in de eerste helft stond ook de doelman van Waterloo een paar keer uitstekend in de weg, helaas. Tien minuten voor tijd werd invaller Remco Timmerman prima weggestuurd over de rechterkant. Hij ging goed door en schoot diagonaal de 2-1 binnen. Met drie aanvallers zijn we op zoek gegaan naar de verdiende gelijkmaker. Een vrije trap in de slotminuut leverde niets op. Een punt hadden we zeker verdiend. Aanvoerder en laatste man Robert Meijer was vandaag een van de uitblinkers. Ik ben ervan overtuigd dat we nog de nodige punten gaan pakken.”