er een ‘Meersportief’ bij

26 februari 2009 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - Na Meerjazz, Meerlive en Meerbusiness komt er nu ook Meersportief, een organisatie die sport en bedrijfsleven binnen Haarlemmermeer met elkaar in contact brengt. Initiatiefnemers zijn Mark van Waadenoijen, Addick Land, Cees Nuijens en Robert Paul Boer. Zij zien het als een uitdaging om sport en bedrijfsleven bij elkaar te brengen. Omdat gezonde werknemers goed zijn voor bedrijven en omdat sportverenigingen een financieel steuntje in de rug altijd kunnen gebruiken.

Contacten tussen bedrijven onderling en met sportverenigingen vinden plaats tijdens de Meersportief multisportchallenge, een serie sportevenementen die worden georganiseerd door sportverenigingen in Haarlemmermeer. Teams van werknemers van verschillende bedrijven nemen hieraan deel. Een belangrijk deel van hun partnerbijdrage vloeit naar de deelnemende verenigingen.

Een ander moment waarop deelnemende bedrijven elkaar en ook vele vrijwilligers van sportverenigingen ontmoeten, is tijdens het Meersportief slotfeest aan het eind van het seizoen. Dan wordt het Meersportiefste bedrijf bekendgemaakt. Voor dit slotevenement krijgen niet alleen alle deelnemers van bedrijven aan de multisportchallenge vrijkaarten, maar ook alle betrokken vrijwilligers van de sportverenigingen.

Voor meer informatie: Cees Nuijens van Meersportief i.o., (0252) 62 29 27.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie