Als het loopt bij VVC dan is het genieten voor de trainer

26 maart 2009 om 00:00 Nieuws

t Zaterdagvoetbal

RKAVIC - VVC 2-6 (0-2)

0-1 Yorbin den Ouden, 0-2 Bart Klootwijk, 0-3 en -04 Wilbert Abbink, 0-5 Edwin van Heek, 2-6 Mourad Abarkan

Gele kaarten: Wouter Klootwijk, Wilbert Abbink en René Bokhorst

“Ik ben heel blij met deze overwinning,” meldde Hajo Hendriks. “Ik zei vorige week al dat er twee examens voor ons op het programma stonden. Kijken of we na twee overwinningen niet zouden terugvallen. De eerste twintig minuten waren we de mindere van RKAVIC. Maar dan zie je dat wanneer het een beetje begint te lopen in het voetbal, je ook het geluk aan je kant krijgt. Yorbin den Ouden kreeg in de 35e minuut een bal uit de kluts voor zijn voeten en hij schoot ons op 0-1. Twee minuten later schoot Bart Klootwijk vanaf de rand van het strafschopgebied de bal vol in de kruising. In de kleedkamer heb ik gezegd dat we lering moesten trekken uit de wedstrijd tegen NFC. Toen kregen we meteen na rust de 1-2 om onze oren. Vandaag scoorden wij binnen een paar minuten 0-3. Een prima voorzet van uitblinker Bart Klootwijk werd door Wilbert Abbink afgerond. Na een actie van Wouter Klootwijk maakte Wilbert Abbink er 0-4 van en een individuele actie van Edwin van Heek leverde de 0-5 op. Dat ging iets te gemakkelijk en we werden door RKAVIC weer op scherp gezet toen zij 1-5 en 2-5 scoorden. Mourad Abarkan, samen met Bart Klootwijk uitblinker, scoorde na een verre uittrap nog 2-6. Als team kunnen we trots zijn op deze prestatie. Wanneer het loopt, zie je dat er iedere wedstrijd andere individuen opstaan binnen het team die iets extra’s bieden. Als we zo kunnen blijven doorgaan, is het voor mij alleen maar genieten.”