t Zaterdagvoetbal

UNO - DEM 2-3 (2-2)

1-0 Bas Klijn, 2-2 Sebastiaan van Dijk

Gele kaart: Ibou Kébé

“Als een wedstrijd beslist wordt op dusdanige momenten dan ben ik daar wel boos over, ja,” kon Joop Lamers niet nalaten te zeggen. “Als ik zie dat DEM vierde staat en hoe moeilijk zij het hadden met onze twee snelle spitsen, dan vind ik het ongelofelijk dat wij zo laag staan. Maar ja, als ik dan zie hoe, ondanks al mijn waarschuwingen, bij een corner en een vrije trap niet gelet wordt op de lange mensen van DEM. Ik had toch gehoopt dat een aantal van mijn spelers in de afgelopen maanden iets bijgeleerd hadden. Binnen vier minuten scoorde Bas Klijn na een pass van Leon van Dijk 1-0. Uit de eerste de beste corner werd het 1-1 en uit een vrije trap werd het zelfs 1-2. Uit weer een pass van Leon van Dijk scoorde Sebastiaan van Dijk koppend de 2-2. Na een overtreding op Michael Brugel kregen we nog voor rust een strafschop. Tim Warmerdam miste hopeloos. Bij de derde goal stonden er twee te snurken bij een inworp. We hebben kansen genoeg gehad op meer maar we staan weer met lege handen.”