Zondagvoetbal

Spaarnwoude - DSOV 5-2 (1-1)

0-1 Niek Knibbe, 1-2 Bunyamin Güngor

Gele kaart: Remco Meerstra

“Op zich wel een grote uitslag en ook een beetje geflatteerd,” maakte Stephan Spruijt de balans op. “Helemaal omdat we twee keer op voorsprong kwamen. We hebben een uur lang uitstekend meegedaan. Spaarnwoude had toch last van de spanning en wij kwamen door een doelpunt van Niek Knibbe op 0-1 in de 25e minuut. Spaarnwoude was even de kluts kwijt en het was heel jammer dat Remco Meerstra niet de 0-2 maakte. Nu werd het vlak voor rust 1-1. Een domper, maar ik heb in de kleedkamer gezegd dat het moest kunnen vandaag. Ook na rust begonnen we goed. Uit een voorzet van Niek Knibbe scoorde Bunyamin Güngor 1-2 maar het werd veel te snel 2-2. Emiel Boon speelde moeilijk terug op Jochem Steur, de bal werd geblokt en Spaarnwoude profiteerde. Te vaak dit seizoen hebben we te snel na een doelpunt weer een goal tegen gekregen. Een kwartier voor tijd wilde ik nog iets forceren met twee wissels. Die vlieger ging niet op want binnen een minuut na die wissels vloog er een in mijn ogen houdbare vrije trap in: 3-2. We hebben het nog geprobeerd maar de 3-2 was toch hard aangekomen. De krachten waren een beetje op en Spaarnwoude kon nog twee keer profiteren. Jammer, maar we hebben een heel mooie serie neergezet. Volgende week winnen van DIO en dan de nacompetitie.”