Nederlaag Pancratius in slechte wedstrijd

Zondagvoetbal

Roda 23 - Pancratius 3-1 (2-0)

3-1 Raymon Ruijter

Géén kaarten

“Pancratius heeft vandaag slecht gevoetbald,” stelde Hans ter Haak vast. “Bij een aantal spelers ontbrak het duidelijk aan de juiste instelling en dat is jammer voor de jongens die wél wilden. Orson Trustfull was geschorst en Jermain Gotschin geblesseerd, zij ontbraken dus vandaag. Rien Hillebrand is op zoek naar de juiste opstelling om succesvol de nacompetitie in te gaan. Dat levert misschien ook even wat onzekerheid op. Daar tegenover stond dat Roda 23 nog minstens een punt nodig had om ook volgend seizoen in de tweede klasse te mogen uitkomen. Zij waren dus wel optimaal gemotiveerd. Al na elf minuten werkte Sander Aznar Martinez een voorzet in eigen doel, daarna werd een doelpunt van Achmed Baghouz afgekeurd. Niemand wist waarom. Halverwege de eerste helft werd het 2-0 na een mogelijke buitenspelsituatie en vlak voor rust miste Achmed Baghouz een enorme kans op 2-1. Vlak na rust was er eerst een goed schot van Rachid El Hamdaoui maar in de 51e minuut werd het 3-0. Na balverlies kon hun linksback tamelijk ongehinderd het halve veld oversteken en scoren. Dat mag natuurlijk nooit gebeuren. Raymon Ruijter scoorde 3-1 en als Wesley Zandgrond even later 3-2 had gescoord, had ik het nog willen zien. We hebben hard getraind, daar lag het niet aan. Vandaag was het gewoon slecht.”