29 april 2009 om 00:00 Nieuws

Zondagvoetbal

Waterloo - DIOS 1-0 (0-0)

Gele kaarten: Niels van Veen en Sander Lankester

“We hebben heel goed gespeeld eigenlijk, maar wel met 1-0 verloren,” meldde Rick van IJzendoorn. “In de eerste helft waren we veel sterker, we creëerden twee heel goede kansen. Waterloo heeft een stel behendige spelers maar zij hebben nauwelijks iets kunnen creëren. Na rust vielen Raymond van Swieten en Sander Lankester in. We hebben zeker een kans of zeven, acht gecreëerd maar we waren net niet scherp genoeg om te kunnen scoren. Raymond van Swieten miste nog kracht, Niels van Veen had het vandaag steeds net niet, Sander Lankester had vooral pech in de afwerking. Vijf minuten voor tijd scoorde Waterloo, heel zuur. Frank Stoop en Fred Degenaars verloren allebei hun duel in de kluts en zo werd het tegen de verhouding in 1-0. Als wij de 0-1 hadden kunnen maken, dan was het zomaar 0-3 of 0-4 geworden, daar ben ik van overtuigd. Nu groeide de keeper van Waterloo in de wedstrijd. Uiteindelijk hoop je dan op 0-0, maar een foutje van ons werd meteen afgestraft.”