Zaterdagvoetbal

Roda 23 - SCW 0-4 (0-3)

0-1 Jeroen Alderden, 0-2 Vincent Ammerlaan, 0-3 en 0-4 Jeroen Alderden

Géén kaarten

“Volgende week tegen Aalsmeer willen we winnen, daar is geen extra motivatie voor nodig,” reageerde Hans Verhoogt op de stelling dat SCW door de eigen overwinning en de nederlaag van VVC weer kans maakt op de vierde plaats in de eindrangschikking. “Vandaag was het een wedstrijd met twee gezichten. Wij misten maar liefst zes basisspelers, ik kon twee dingen doen: terugvallen op spelers uit het tweede of kiezen voor de jeugd. Ik heb voor het laatste gekozen. Job Keizer, Wouter Starink en Rick Groen startten in de basis en Robin Helder is als eerstejaars A-junior ingevallen. Ze hebben alle vier naar behoren gespeeld. Het scoreverloop was in ons voordeel, binnen een minuut scoorde Jeroen Alderden 0-1. Het bleef vrij lang 0-1 maar vlak voor rust scoorde Vincent Ammerlaan 0-2 en Jeroen Alderden zelfs nog 0-3. Een paar jongens waren nog licht geblesseerd en ik had maar een wissel tot mijn beschikking, dus het was zaak om de wedstrijd rustig uit te spelen. Jeroen Alderden maakte er nog 0-4 van. Volgende week zijn Richard de Waal, Barry en Ronny van den Heuvel en Rutger van Nes weer terug, we spelen onze laatste thuiswedstrijd tegen buurman Aalsmeer dus het wordt druk en het belooft een leuke trainingsweek te worden.”