Lokale partij HAP peilt mening over systeem Diftar

29 april 2009 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De lokale partij HAP gaat de meningen peilen over Diftar, een nieuw systeem voor huisvuilinzameling dat het college van burgemeester en wethouders volgend jaar wil invoeren. Deelnemers aan het HAP-opiniepanel hebben een elektronische vragenlijst over de invoering van Diftar ontvangen.

Na het bekend worden van het collegevoorstel ontstond er nogal wat onrust bij inwoners en dorps- en wijkraden. De HAP wil nu weten hoe er over Diftar wordt gedacht en of het verstandig is om het in Haarlemmermeer in te voeren.

Inwoners kunnen zich via de website www.hap-haarlemmermeer.nl inschrijven voor het opiniepanel. Deelnemers die zich voor 10 mei inschrijven kunnen nog meedoen aan het opinieonderzoek naar Diftar.

De HAP gebruikt de opiniepanels voornamelijk om informatie te krijgen over onderwerpen die op de agenda van de gemeenteraad staan of binnenkort komen te staan. Inwoners, instellingen en bedrijven kunnen op deze manier hun mening geven, waarmee de raadsleden van de HAP hun werk kunnen doen. Het invullen van de elektronische vragenlijst duurt tien tot vijftien minuten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie