Wijkraad Hoofddorp-Oost vergadert bij De Reigers

11 juni 2009 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De wijkraad Hoofddorp-Oost houdt op woensdag 17 juni haar Algemene Bewonersvergadering vanaf 20 uur in het clubhuis van de MHC De Reigers aan het Arnolduspark nr. 5 te Hoofddorp-Oost. De vergadering zal omstreeks 22.30 uur afgesloten worden.

Besproken worden de activiteiten van het afgelopen jaar en de ontwikkelingen in de wijk, zoals het beleid en de komende ontwikkelingen. Daarnaast komen de herinrichting van het Arnolduspark, een multifunctioneel wijkgebouw voor de eigen wijk, de toekomst van Eijkenhove en het onderhoud aan de groenvoorzieningen, bestrating van de speelpleinen en de speelvelden in de wijk aan de orde. Maar ook hoe de verhoudingen liggen met de gemeente, de politie, de scholen, bejaardenzorg en jongerenwerk.

Het bestuur wil tevens weten wat de bewoners vinden van het verkeerscirculatieplan (VCP) en dan met name het deel van het VCP dat van invloed is voor de wijk zelf. Het bestuur heeft ook leden van de gemeentelijke politiek en beleidsambtenaren uitgenodigd. De aanwezige politici en ambtenaren zijn deze avond aanspreekbaar.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie