Groot feest voor De Klimop

3 juli 2009 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Het is groot feest voor basisschol De Klimop. Vrijdag 3 juli werd officieel bekend dat de LPG-installatie van Benelite tegenover de school weg gaat en dat daarmee de belangrijkste barrière voor de nieuwbouwplannen van vijf lokalen is weggenomen. Vrijdag werd er even voor 12 uur ook nog eens afgeteld van 30 naar 0, want het is vakantie.

Wethouder Van Dijk had vrijdag de eer voor het doen van een officiële handeling: het in ontvangst nemen van de sleutel van het brandstofverkooppunt. Hij kreeg de sleutel van Daan Kempe die nog niet kon vertellen waar Benelite naar toe verhuist. Het is alvast geen locatie ín Hoofddorp, maar daar buiten.

Benelite verhuist naar nieuwe locatie

HOOFDDORP - Het tankstation en de LPG-installatie van Benelite gaat verhuizen naar een andere locatie buiten Hoofddorp. De verhuizing is mogelijk geworden na overleg tussen gemeente en Benelite.

De verhuizing maakt het tevens mogelijk dat de nabijgelegen basisschool de Klimop uitgebreid kan worden met vijf lokalen. Vrijdag werd het feit dat de uitbreiding er nu komt gevierd met ijsjes en een feestelijke handeling. Wethouder Arthur van Dijk kreeg symbolisch de sleutel van het tankstation overhandigd door Daan Kempe. Na het aftellen konden de kinderen met vakantie.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie