optreden bij Meer Jazz Café

16 juli 2009 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Zanger en songwriter Dennis Kivit geeft op zondag 19 juli van 15.30 tot 18.30 uur een exclusief optreden in het Meer Jazz Café in De Rustende Jager. Dennis Kivit is een artistieke duizendpoot op het gebied van jazz, musical en chanson. Bovendien is hij een geboren entertainer, die als het ware midden in zijn publiek staat.

In juni heeft Dennis op Times Square in New York zijn eerste videoclip opgenomen. Deze is inmiddels te zien op youtube. Op zijn www.dezanger.nl staan foto’s van zijn Amerikaanse avontuur en nummers van zijn nieuwste cd ‘A better man’, waarvan hij er aanstaande zondag met zijn muzikale vrienden Rob Mostert (hammond B3) en Jeroen Molenaar (drums en percussie) een aantal ten gehore zal brengen.

Op www.dutchwriterscamp.com kan een stem op zijn songs uitgebracht worden. Voor Dennis heeft dit wellicht het plezierige gevolg dat hij ook voor Amerikaanse sterren kan gaan schrijven.

Bij mooi weer aanstaande zondag is het optreden vanzelfsprekend op het terras. Dit optreden komt in de plaats van het eerder aangekondigde optreden van pianist Dirk Jan Vennik, die wegens ziekte verstek moet laten gaan.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie