Burgerveen organiseert voor

27 juli 2009 om 00:00 Nieuws

BURGERVEEN - Voor de vijfde keer wordt dit jaar de zeepkistenrace georganiseerd. De race waar zelf gemaakte voertuigen aan deel kunnen nemen zal plaats vinden op zaterdag 22 augustus vanaf 15 uur aan de Oude Venneperweg bij dorpshuis Marijke. De organisatie denkt veertig zeepkisten een startbewijs te kunnen bieden waarbij voor vijf euro elke zeepkist tweemaal het parcours zal afleggen. Er kan ook gebruik gemaakt worden van zeepkisten van de organisatie.

de vijfde keer Zeepkistenrace

Ook zullen er dit jaar weer een aantal raadsleden de zeepkist in klimmen. Henk Kuipers en Rob Koster van de VVD, Denise Abbas van D66 en ook Bert den Elzen van de PvdA hebben zich reeds aangemeld en er zullen vast nog een aantal raadsleden hun voorbeeld gaan volgen, misschien zelfs wel de burgermeester.

Voor de winnaars, zowel voor de jeugd als voor de volwassenen, zijn er leuke prijzen te winnen. Verder is er een springkussen voor de kleinere jeugd. Bovendien zal er een spectaculair ‘buik-glij-festijn’ worden gehouden in de pauze tussen de twee manches in. Aanmelden voor de zeepkisterace kan in Burgerveen bij Martijn’s bloementoko of via www.burgerveen.info.

Burgemeester Weterings geeft startschot zeepkistenrace

BURGERVEEN - Burgemeester Theo Weterings geeft zaterdag 22 augustus om 15 uur het startschot voor de zeepkistenrace in Burgerveen. Deze race vindt voor de vijfde keer plaats en is daarmee een traditie geworden voor Burgerveen. De organisatie denkt veertig zeepkisten een startbewijs te kunnen bieden, waarbij voor vijf euro elke zeepkist tweemaal het parcours zal afleggen. Er kan ook gebruik gemaakt worden van zeepkisten van de organisatie.

Ook dit jaar klimt een aantal raadsleden de zeepkist in. Henk Kuipers en Rob Koster van de VVD, Denise Abbas van D66 en ook Bert den Elzen van de PvdA hebben zich reeds aangemeld. De burgemeester neemt niet actief deel aan de race

Het startschot klinkt om 15 uur bij dorpshuis Marijk aan de Oude Venneperweg.

Op de foto Ruben en Marijn die ook dit jaar weer een gooi doen naar de hoofdprijzen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie