Lezers HC gratis naar Mystery Land

30 juli 2009 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - Mystery Land is enorm populair. Nooit eerder was het festival zo vroeg in het jaar compleet uitverkocht. Voor wie achter het net heeft gevist: ook dit jaar stelt de organisatie van Mystery Land in samenwerking met de Hoofddorpse Courant toch nog vier gratis toegangskaarten beschikbaar.

Toonaangevend festival enorm populair

Zaterdag 29 augustus strijkt het oudste dancefestival van ons land en tevens één van de meest toonaangevende festivals ter wereld weer neer in het Floriadepark bij Vijfhuizen. Op liefst 21 verschillende podia als Grolsch Live, Q-Dance, Rauw, Dirty Dutch en High Contrast treden die dag een kleine tweehonderd artiesten op. Zij gaan de liefhebbers van dance een onvergetelijke dag bezorgen. Er is een indrukwekkende line-up. Van grote en bekende namen tot nieuwe talenten. Van Duncan S, Felix da Housecat, Flinke Namen (live) tot Joost van Bellen, Osiris, Don Diablo, Isis en Luna tot Deepack om maar eens een paar namen te noemen.

Liefde gaat ook bij Mystery Land door de maag en daarom wordt behalve op muzikaal vlak ook op culinair gebied weer groots en gevarieerd uitgepakt. De weg naar de pizza’s, pannenkoeken en de ouderwetse puntzak is inmiddels wel bekend. Maar ook wie niks door z’n keel kan krijgen, hoeft op Mystery Land niet te verhongeren. Voor die festivalganger is er de bananenbar. Mystery Land biedt meer dan alleen muziek, dj’s en lekker eten. Volgens de organisatoren is Mystery Land een totaalbeleving: je kunt er veel meer doen dan alleen dansen.

Aangeraden wordt geen kaarten meer te kopen. Omdat niet gegarandeerd kan worden dat die kaarten echt zijn. Tickets waren uitsluitend verkrijgbaar bij TicketOnline en Free Record Shop.

De gratis tickets worden verloot onder degenen die de volgende drie vragen juist weten te beantwoorden:

1. Wat is de naam van de organisatie achter Mystery Land?

2. Sinds wanneer bestaat Mystery Land?

3. Maak de Mystery Land-slogan af: Yesterday is History, today is a gift, ......

Antwoorden kunnen onder vermelding van telefoonnummer en adres tot en met vrijdag 14 augustus worden ingestuurd via hcredactie@bdu.nl

De winnaars worden in deze krant bekendgemaakt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie