Nieuwkomer SRH laat nu al van zich horen

6 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

“Niet alleen mijn kinderen maar ook de vrienden van mijn kinderen zitten met hetzelfde probleem en dat komt, omdat zij ook geen betaalbaar woninkje kunnen kopen of huren waar zij zich kunnen vestigen en zich verder kunnen ontwikkelen. Een eigen woning of woonruimte is voor de meeste jeugd voorlopig niet weggelegd.”

HAARLEMMERMEER - De verkiezingen lijken misschien nog ver weg, maar Sociaal Rechts Haarlemmermeer van ondernemer Rinus Beusenberg is er nu al volop mee bezig. De afgelopen week presenteerde hij het eerste deel van zijn verkiezingsprogramma over woningbouw. Komende weken volgen er meer thema’s. Beusenberg stelt in zijn verkiezingsprogramma dat de jeugd bij Sociaal Rechts Haarlemmermeer echt de toekomst heeft.

De nieuwbakken politicus zegt er alles aan te willen doen om dit te verbeteren.

Beusenberg heeft ook een helder standpunt over de schaarste in de woningbouw.

“Bewust schaarste kweken door de overheid, en de bevriende projectontwikkelaars niet te vergeten, is de deur open zetten voor woekerpraktijken. SRH zal zich ervoor inzetten, met alle kennis en wetenschap die aanwezig en voorhanden is en zal er tevens voor zorgen dat aan deze smerige woekerpraktijken op korte termijn, definitief een einde komt. Ik ben nu 54 jaar en ook in mijn jeugd was er een tekort aan betaalbare sociale en starters woningen. Terwijl dat helemaal niet nodig is. Daar ben ik inmiddels wel achter. “

Rinus Beusenberg vindt dat het roer om moet. Zijn conclusie is dat het woningbouwbeleid op de schop moet.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie